Olemme nelijalkaisiin ihastuneet äiti Pauliina ja tytär Ella Etelä-Karjalasta. Asumme molemmat perheinemme maalla. Pauliinan lapsuudenkodissa oli keskikokoinen snautseri Timi. Muutimme maalle vuonna 1990 ja siitä asti meillä on aina ollut eläimiä. Ensimmäinen oma koiramme oli kiinanpalatsikoira uros Kasu, joka tuli meille Pietarista asti heti maalle muutettuamme. Kasu oli kanssamme 14 vuotta. Se eli elämänsä `ei niin rodullensa tyypilliseen tapaan´, juosten päivät multapelloilla ja risukkoisissa metsissä, tosi onnellisena. Samoina vuosina oli myös pari suomenajokoira urosta, ensin Arska, sitten Osku. Kesäisin oli kanoja ja välillä ankkoja. On ollut luppakorvakani, akvaario, kissoja ja kissanpentuja. Vuonna 2004 meille muutti beaglepentu Einari. Einari oli todella vauhdikas ja hurmaava nuorimies, mutta elämä jäi sillä turhan lyhyeksi. Sitten Ella ihastui rotuun nimeltä schapendoes ja hankki itselleen Murun. Ja siitä koirat alkoivatkin sitten taas lisääntyä meidän perheissä. Lisäksi molempien taloudesta löytyy kanoja. Kasvatustyömme on vasta aivan alkumetreillä, ja yhteisen kennelnimen, Landepaukun saimme kesällä 2011. 
Pyrimme kasvattamaan terveitä, hyväluonteisia ja rotumääritelmän mukaisia koiria. Toivomme, että tulevat kasvattimme saavat hyvät, vastuuntuntoiset ja rakastavat kodit. Rotujemme terveystilannetta seuraamme tarkkaan. Ja siksi haluammekin kuulla tulevien kasvattiemme kuulumiset myös niiden uusista kodeista, niin terveyden kun luonteenkin osalta. Meillä koirat elävät ja kasvavat perheen keskellä, ja vapaana luonnonhelmassa. Metsään ja pelloille pääsee juoksemaan kun astuu ovesta ulos. Toivottavasti viihdyt sivuillamme!
Ellan perheeseen kuuluu avomies sekä -07 ja -10 syntyneet lapset sekä schapendoesit Muru, Alma ja Usva sekä erinäinen määrä kanoja ja viiriäisiä. 
Pauliinan perheeseen kuuluu aviomies ja -86 ja -92 syntyneet pojat jotka asuvat jo omillaan, sekä havannankoira Pippuri, griffon belget Myy & Esteri, schapendoes Edvin ja kanoja.
(c)2018, All Rights Reserved